LP-træning

Træningen af Fido og Inky

Træningen er i fuld gang af begge hunde. Jeg har prioriteret træningen højt, siden jeg fik Fido. Året har et begrænset antal weekender og da jeg også har weekendarbejde har der ikke været tid til prøver med Inky. Men Inky bliver ikke forsømt, vi træner på eliteprogrammet, det er afpudsning da Inky er fortrolig med alle øvelserne men vi kæmper med at finde punktet mellem lidt for roligt tempo uden lyd og god fart med mange brummelyde. Målet er god fart uden lyd. inky har kunnet komme igennem prøver uden godbidder, men det skal nu genoptrænes stille og roligt, og på eliteniveau.

Med Fido træner jeg med mere shaping end jeg har gjort med Inky, puh det er nogle strenge trænere de har i “Hund og træning”, men jeg forsøger at være en lydig elev. Altid klar med en masse spørgsmål.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>