Gin

Her er Gin

Født:01-11-81, død :ca.92

Gin var min første Sheltie.

Jeg havde tilfældigvis først haft en mini puddel, man da jeg skulle have ny hund tænkte jeg praktisk: lille, artig, vandskyende pels, absolut gratis pelspleje. I politikkens hundebog fandt jeg et billede af en Sheltie og en beskrivelse på en hund som ville passede til mig. Jeg var ung ,aktiv, ikke særlig rig, med lejlighed på 3 sal.

Gin var meget aktiv/urolig/appellerende som “enebarn” så da jeg havde erfarede at der blev mere ro og harmoni når jeg var feriehundepasser for mine forældre, anskaffede jeg en hund mere.

Gin var aktiv, boldfikseret, hentede al post som kom ind af brevsprækken i døren, da vi boede i lejlighed, og glad for alle mennesker der duftede af godbidder.  Da vi fik børn, var hun ikke børnenes foretrukne, hun var ingen kælehund.

Gin var en glad hund på lydighedspladserne og til prøverne, det var ikke alle hunde dengang. Jeg brød den tids indlæringsregler ved at lege apporten ind i min hund, en instruktør kunne ikke lide at jeg efter at min hund havde apporteret tog en tilfældig pind og lavede simpel “kast en pind til hunden og lad den hente den når og hvis den gider” Gin gad det hele! og apport øvelsen blev ikke ødelagt.

Gin opnåede kun en pæn 3pr. i kl.3, men huskes af vennerne som en meget dygtig hund, nok fordi hun udstrålede så meget glæde som man ikke så hos de fleste hunde på den tid. “Karrieren ” stoppede da jeg fik børn.

Britta Andreasen (Shetlana) med Mor-Anja og Gin.

 

 

 

 

Shetlanas Silver Blue Eugine (Gin)

 

Født:01-11-81

Død :ca.92

Cimbers Amazing Sunset Allanvail Midnight Express Allanvail gold Tradition
Allanvail Elusive gold
Sweetdreaminblack Zobella
Poulsgaards Silver La´Bamba
Silverblueanja Midnightdicky Tavena´s Blue Pimms
Poulsgaards Madame Rochas
Poulsgaards Silverblue Tanja Tavena´s Late Night Extra Of Lo
Silverbluesequin